Welkom bij HS-Steel N.V.

     Home

     Producten

     Informatie

     Realisaties

     Contact

 

 

 

 

Bewapeningsproblemen? Nooit meer!
 

HS-Steel gaat mee met de tijd.

Ons hoogtechnologisch machinepark staat borg voor een snelle en prijsvriendelijke uitvoering van uw orders.

Voorraad beperkt?

Niet bij HS-Steel! Dankzij onze grote opslagruimte hebben wij altijd een uitgebreid gamma betonstaal en bouwstaalmatten tot uw beschikking

Prefab bewapening is:

tijdwinst - kostenbesparend - vakmanschap - de oplossing voor de bouw

Geen eigen vervoer voor afhaling?

Onze transportafdeling neemt u deze zorgen uit handen.
Wij leveren tot in de verste uithoeken van het land en zelfs daarbuiten.

 

 

Kwaliteit

Voor HS-Steel NV is kwaliteit in de eerste plaats het nakomen van afspraken. Stiptheid is daarbij de eerste en belangrijkste maatstaaf, maar ook beschikbaarheid en flexibiliteit. Dit staat uiteraard in sterk verband met de bedrijfscultuur, die bewust gekoppeld wordt aan het imago van de onderneming: rechtstreeks contact met de klant en een goede service.

Een correcte houding ten overstaan van de klant is de verantwoordelijkheid van iedereen binnen de onderneming en begint bij het persoonlijk of telefonisch onthaal, om slechts te eindigen bij een correcte facturatie na de perfecte afwerking van de opdracht.

De perfecte afwerking moet het resultaat zijn van een goed gesmeerd lopende coördinatie tussen de verschillende afdelingen, en van een steeds verdergaande perfectionering in de verschillende activiteiten.

Klik hier om de PDF van dit attest te downloaden

Om de klanten een optimale prijs/kwaliteit verhouding te kunnen bieden, moet een antwoord geboden worden aan hun specifieke noden en behoeften. Dit kan en mag resulteren in een doorgedreven en consequente specialisatie van het personeel, waardoor de nodige middelen ter beschikking gesteld worden qua materieel en opleiding.

 

HS-Steel N.V. | Rue de la Déportation 218 | 1480 Tubize-Clabecq  | Tel.: 02.376.90.02 | Fax: 02.376.90.03 | e-mail: info@hs-steel.be

Copyright© HS-Steel N.V. 2007   |   Design Jurgen De Wolf